Brainstorm Méér Muziek in de Klas

De Wereldmuziekschool, Hart en Méér Muziek in de Klas bundelen krachten om een muziekakkoord aan te jagen in Zuid-Kennemerland. Het ontwikkelen van muzikaliteit bij kinderen door middel van muziekonderwijs zorgt ervoor dat kinderen betekenis aan muziek kunnen geven, door te spelen of te zingen, alleen of samen met anderen. Muziek verrijkt het leven van een kind. Daarom is muziekonderwijs op de basisschool – dé plek waar we het voor álle kinderen toegankelijk kunnen maken – zo belangrijk.

Brainstorm (via ZOOM)
Doe dinsdag 16 februari van 16.00 tot 17.30 uur mee met de brainstorm om ideeën uit te wisselen over het realiseren van muzikale dromen voor alle kinderen uit de regio! Aanmelden kan nog tot vanmiddag (maandag 15 februari) 16.00 uur.