Frankrijk


Muzikale vakanties in Frankrijk

Onze locatie in la Besace

In de Franse Ardennen ligt La Besace (Het Zakje), normaal een rustig dorp waar weinig meer gebeurt dan dat de bakker elke dag met zijn verse croissantjes langs komt, het koren wuift en de koeien loeien. De dichtst bij zijnde supermarkt ligt op een half uurtje rijden, de kerk is Romaans, de kerktoren naar ontwerp van Le Courvoissier, een niet alledaagse combinatie. Maar………. Er zijn ook dagen dat het spettert in La Besace, dan klinkt in het dorp muziek, dan wordt er theater gespeeld, dan komt het dorp tot leven. In La Besace, in de Champagne Ardennen, staat een mooie grote boerderij met bijgebouwen, een theater, en een pastoors woninkje.
Onze accommodatie is zeer eenvoudig, maar straalt het authentieke Franse plattelandsgevoel van de jaren ’50-’60 uit. Je neemt zelf slaapzak, beddengoed en handdoek mee; wij zorgen voor een bed en een dak boven je hoofd. Er zijn verschillende slaapkamers variërend van 1 tot 6 persoons; de 4 badkamers worden gedeeld.
Er zijn Weekenden, Saxofoonweken en een Familieweek voor ouders en kinderen in de zomervakantie. Data volgen.

 

AGENDA

HEMELVAART weekend 2024

Alleen de allerbeste songs voor zang en band komen in deze selectie.
Heb je een goed voorstel voor een nummer, stuur een mail!
Je bent welkom in La Besace op woensdag 8 mei vanaf 17.30 uur. Later mag ook, we houden als je dat wil een maaltijd voor je gereed.

Professionele arrangementen worden vooraf gemaild zodat iedereen thuis kan oefenen en we ons in Frankrijk op de afwerking kunnen concentreren.
De repetities worden begeleid door een professionele muziekdocent. Alle instrumenten en zangers zijn welkom; we zorgen ervoor dat er voor iedereen op elk niveau iets te beleven valt.
Tussen de bedrijven door wordt er lekker voor je gekookt.
Daarnaast is er genoeg tijd om te lezen, fietsen, zwemmen, wandelen, te borrelen of te ontspannen. Voor een spontane muzikale of andere bijdrage op een van de avonden. En natuurlijk voor ons fameuze La Besace-jeu de boulestoernooi!
Op zondag 12 mei sluiten we af een optreden op het plaatselijke dorpsontbijt waarna iedereen richting huis gaat.

 

Zomervakantie 2024, data volgen.

 

 

p.p
Zomerweek € 550.-
Weekenden € 325.-
Saxweek € 595.-

DSC_9260 DSC_9259