Frankrijk


Muzikale vakanties in Frankrijk

Onze locatie in la Besace

In de Franse Ardennen ligt La Besace, normaal een rustig dorp waar weinig meer gebeurt dan dat de bakker elke dag met zijn verse croissantjes langs komt, het koren wuift en de koeien loeien. De dichtst bij zijnde supermarkt ligt op een half uurtje rijden, de kerk is Romaans, de kerktoren naar ontwerp van Le Courvoissier, een niet alledaagse combinatie. Maar………. Er zijn ook dagen dat het spettert in La Besace, dan klinkt in het dorp muziek, dan wordt er theater gespeeld, dan komt het dorp tot leven. In La Besace, Champagne Ardennen, staat een mooie grote boerderij met bijgebouwen, een theater, en een pastoorswoninkje.
Onze accommodatie is zeer eenvoudig, maar straalt het authentieke Franse plattelandsgevoel van de jaren ’50-’60 uit. Je neemt zelf slaapzak, beddengoed en handdoek mee; wij zorgen voor een bed en een dak boven je hoofd. Er zijn verschillende slaapkamers variërend van 2 tot 6 personen; de badkamers worden gedeeld.
Er zijn Weekenden, Saxofoonweken en een Familieweek voor ouders en kinderen in de zomervakantie.

 

AGENDA

PINKSTEREN 17-21 mei Roy Orbison weekend

Unknown
Lekker retro gaan met de muziek van Roy Orbison en zijn tijdgenoten? Met bijvoorbeeld songs als Pretty Woman, You’ve Got It en In Dreams?
Kom dan met ons mee naar voor een Pinksterweekend lang muziek maken!
Je bent welkom in onze ferme musicale in La Besace op donderdag 17 mei vanaf 17 uur. Later mag ook, we houden als je dat wil een maaltijd voor je gereed.
De repetities worden begeleid door een professionele muziekdocent. Alle instrumenten en zangers zijn welkom; we zorgen ervoor dat er voor iedereen op elk niveau iets te beleven valt.
Tussen de bedrijven door wordt er lekker voor je gekookt.
Daarnaast is er genoeg tijd om te lezen, te wandelen, te borrelen of te ontspannen. Voor een spontane muzikale of andere bijdrage op een van de avonden. En natuurlijk voor ons fameuze La Besace-jeu de boulestoernooi!
Op maandag 21 mei (Tweede Pinksterdag) proberen we als afsluiting een optreden op een plaatselijke brocante te organiseren, waarna iedereen richting huis gaat.

22 juli middag t/m 28 juli ochtend ouder-kindweek met Willemijn en Kay

29 juli middag t/m 4 augustus ochtend ouder-kind week met Willemijn en Kay

p.p
Zomerweek € 450.-
Weekenden € 250.-
Saxweek € 395.-

DSC_9260 DSC_9259